Κατηγορία Έργων: Εμπορικά Καταστήματα

LIDL Νέος Μαρμαράς

Η LIDL HELLAS ανέθεσε στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ολόκληρη την κατασκευή του νέου της καταστήματος στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

LIDL Νέα Ιωνία

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με την LIDL HELLAS, την ανακαίνιση του καταστήματος στην Νέα Ιωνία, όσον αφορά τις Η/Μ εγκαταστάσεις, καθώς και τη δημιουργία εξωτερικού parking.

LIDL Έδεσσας 2

Η LIDL HELLAS εμπιστεύητηκε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group για την κατεδάφιση των παλαιών της εγκαταστάσεων και την δημιουργία καινούργιου parking. Οι εργασίες έγιναν στο κατάστημα της Έδεσσας.

LIDL Λειβαδιάς

Στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group  ανατέθηκε για άλλη μια φορά από την LIDL HELLAS η δημιουργία χώρου bake off στο κατάστημά της στην Λειβαδιά, καθώς και η δημιουργία parking στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος.

LIDL Έδεσσας

Η εταιρία LIDL HELLAS για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group για θέματα οικοδομικών και Η/Μ  εργασιών. Στο κατάστημα της Έδεσσας ανατέθηκε στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group η κατασκευή του parking, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών, ασφαλτροστρώσεων, τοποθέτησης σκιάστρων, τοποθέτησης κατασκευής για τα καρότσια και διαμόρφωση του χώρου.

Akrolithos

Η εταιρία Akrolithos, στα Κήπια Καβάλας, επέλεξε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group τόσο για τον σχεδιασμό του έργου, όσο και για την κατασκευή και την επίβλεψή του.

Coffee Island Νέα Ελβετία

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat …

Coffee Island Νέα Ελβετία Read More »

Scroll to Top