Κατηγορία Έργων: Κατοικίες

Κατοικία – Πανόραμα

Στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανατέθηκε ο σχεδιασμός και η κατασκευή του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου κατοικίας, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Έγινε επένδυση των εξωτερικών τοιχοποιιών του ημιυπόγειου, η επένδυση όλων των εξωτερικών τοιχίων, καθώς και όλων των εξωτερικών επιφανειών δαπέδου.

Κατοικίες – Επανομή

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group έφερε εις πέρας την αποστολή της ανακαίνισης κατοικιών στην Επανομή. Κλήθηκε να σχεδιάσει και να  ανακατασκευάσει τον όροφο του οικίματος , καθώς και να δημιουργήσει έναν όμορφο αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα χώρο, στον οποίο να γίνεται σαφής, αλλά διακριτικός ο διαχωρισμός των κατοικιών.

Κατοικία – Χαλκηδόνα

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της συγκεκριμένης κατοικίας. Δώθηκε μεγάλη έμφαση στην κατασκευή της λιθοδομής, αλλά και της επένδυσης σημείων της οικίας με πέτρα, ώστε ο εξωτερικός χώρος να έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τον εσωτερικό.

Κατοικία – ΟΣΣΑ

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας στην Όσσα του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης εμπιστεύτηκε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group για την κατασκευή της.  Η εταιρία μας ανέλαβε το σχεδιασμό και  την πλήρη κατασκευή του περιβάλλοντα χώρου της οικίας, συνδυάζοντας πάντα τις καινούργιες τεχνολογίες με την παράδοσιακή αρχιτεκτονική του κάθε τόπου.

Κατοικία – Κουφάλια

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία, την ανακαίνιση κατοικίας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, το σχεδιασμό και την κατασκευή του περιβάλλοντα εξωτερικού χώρου της, καθώς και την κατασκευή εξωτερικής πισίνας.

Κατοικία – Τρίλοφος

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group, ανέλαβε το σχεδιασμό και τη κατασκευή καθώς και την επένδυση των εξωτερικών τοιχίων με πέτρα. Στόχος της ήταν μία κατασκευή υψηλών προδιαγραφών με αρχιτεκτονική που αρμόζει στο περιβάλλοντα χώρο.

Scroll to Top