Κατηγορία Έργων: Κέντρα Ψυχαγωγίας

Palais Des Sports

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε της εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο γήπεδο PALAIS DES SPORTS(ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ) στη Θεσσαλονίκη.

Μονή Λαζαριστών

Στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανατέθηκε η ανακατασκευή της στέγης, και όχι μόνο, της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιόντας τα καλύτερης τεχνολογίας υλικά και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό έφερε εις πέρας αυτήν την εργασία.

L.A Beach Bar

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία,  το σχεδιασμό, την ανακαίνιση και την κατασκευή του LA Beach Bar στην Σκοτίνα Πιερίας

La Scala

Η εταιρία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Group ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη μελέτη κόστους εργασιών, την κοστολόγηση του έργου , και την οργάνωση και επίβλεψη όλων των κατασκευών, στην ανακατασκευή ενός ιστορικού για το νησί της Ρόδου κέντρου ψυχαγωγίας, το LA SCALA.

Κτήμα Μυρωνίδη

Το Κτήμα Μυρωνίδη είναι ένας πολυτελής χώρος εκδηλώσεων που δημιουργήθηκε αρχές του 2010, καταλαμβάνοντας έκταση 12.5 στρεμμάτων. Αποτελείται απο δύο εξωτερικούς χώρους με καταπράσινους κήπους, άφθονο το ύγρο στοιχείο και τις επιβλητικές κτηριακές του εγκαταστάσεις και για χειμερινές εκδηλώσεις, που θα κάνουν την στιγμή σας μοναδική. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη περιοχή αεροδρομίου ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨

Scroll to Top